MENÚ

Posicionament de SEMG Catalunya davant l’assassinat de la Dra. Eva Abad. Destacado

Valora este artículo
(0 votos)

Logo CATALUÑA BIG LUTO LAZO NEGRO LITE

 

Posicionament de SEMG Catalunya davant l’assassinat de la Dra. Eva Abad.

L’Executiva de la SEMG Catalunya condemna i expressa la seva consternació per l’assassinat de la nostra companya, la Dra. Eva Abad Pérez de 47 anys, assassinada a Terrassa víctima del masclisme criminal. Volem traslladar el nostre condol a la família, especialment als seus dos fills, així com als amics i companys del CAP de Terrassa Est. 
Des de la SEMG Catalunya reclamem màxima fermesa contra les agressions masclistes quotidianes. Cal treballar de forma enèrgica per trencar els sistemes patriarcals i aconseguir un major rebuig de la mateixa per la societat en general.
Les professionals d'Atenció Primària, podem aprofitar la nostra situació privilegiada envers el conjunt de la societat per a incidir en la detecció precoç tant de la violència masclista com de qualsevol altre tipus. Des de SEMG Catalunya ens mantindrem actius i ferms enfront d’aquesta xacra.
Recordem la línia d'atenció contra la violència masclista, gratuïta i confidencial de l' Institut Català de les Dones, (900900120) o el serveis de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere, que presta assessorament jurídic en aquesta matèria, mitjançant el número telefònic (016) que estan al servei de totes les dones i les persones del seu entorn en cas que necessitin atenció o informació sobre la violència masclista.
Ni una més!
Eradiquem la violència masclista!

Barcelona, 25 de juliol de 2019

Visto 6140 veces Modificado por última vez en Viernes, 26 Julio 2019 10:58
ORTIZ SANCHEZ FRANCISCO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sitio Web: ithemeslab.com