MENÚ

Èxit de la Jornada PneumoSEMG Catalunya celebrada a Barcelona sota el títol 'Pòquer d'asos a respiratori' Destacado

Valora este artículo
(0 votos)

Pneumo.semg cat

Un centenar de professionals sanitaris va poder actualitzar amb SEMG Catalunya els seus coneixements sobre temes d'elevat interès i plena actualitat, van ser: vacunació antigripal i pneumocòccica, hàbit tabàquic i el seu maneig, prescripció diferida d'antibiòtics i maneig correcte d'inhaladors.

Barcelona, 4 de desembre de 2019 - La Societat Catalana de Metges Generals i de Família (SEMG Catalunya) va celebrar el passat 29 de novembre a Barcelona la seva primera Jornada PneumoSEMG Catalunya per a professionals sanitaris. Sota el lema 'Pòquer d'asos a respiratori' l'activitat formativa es va celebrar a la Facultat de Medicina de la Unitat Docent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb un centenar d'assistents, tots ells professionals sanitaris, la majoria metges de família , infermeres i residents.

La finalitat de la jornada era dotar i actualitzar els coneixements de diferents temes en pneumologia mitjançant unes ponències teòriques impartides en la sessió del matí per experts i, una segona part, més pràctica, durant la tarda on es van realitzar uns tallers que van reforçar tècniques i es van treballar més a fons els conceptes adquirits durant el matí. Aquesta última part es va realitzar a través d'assajos i pràctiques instrumentals, i amb la resolució de nombrosos casos clínics.

Els temes incorporats al programa científic, d'elevat interès i plena actualitat, van ser vacunació antigripal i pneumocòccica, hàbit tabàquic i el seu maneig, prescripció diferida d'antibiòtics i maneig correcte d'inhaladors. Tots ells van ser impartits per reconeguts professionals de diferents estaments, des de metges de família i pneumòlegs a infermers.

La Jornada PneumoSEMG Catalunya -acreditada amb 1,1 crèdits pel Consell Català de Formació continuada de les Professions sanitàries- ha resultat un èxit i ha estat molt ben rebuda pels assistents, segons van constatar els organitzadors. L'activitat formativa constitueix la primera de moltes altres que SEMG Catalunya pretén oferir als seus socis i als professionals sanitaris en general, apostant d'aquesta manera a reforçar de manera important la seva activitat docent

pdfNota de prensa - 20191204 

 

 
Visto 5286 veces Modificado por última vez en Jueves, 05 Diciembre 2019 21:03
ORTIZ SANCHEZ FRANCISCO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sitio Web: ithemeslab.com